Termeni si conditii

 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea CENTRALE TERMICE BERETTA sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al CENTRALE TERMICE BERETTA, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@centraletermice-beretta.ro

 

Returnarea Echipamentelor

Pentru orice fel de probleme legate de echipamentele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa
office@centraletermice-beretta.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea echipamentelor.
  • Cheltuielile directe de returnare a echipamentelor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Echipamentul nu prezinta urme de utilizare.
  • Echipamentull este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau echipamentului.

Cheltuielile de returnare a echipamentului va fi suportat de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija echipamentul astfel incat  sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar CENTRALE TERMICE BERETTA va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea echipamentelor returnate se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.