Informatii

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii  si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre  CENTRALE TERMICE BERETTA , si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

CENTRALE TERMICE BERETTA garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: CENTRALE TERMICE BERETTA , BUCURESTI, Str. DUMU PISCUL LUNG, Nr. 92-96.

Termeni si conditii

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea CENTRALE TERMICE BERETTA sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al CENTRALE TERMICE BERETTA, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@CENTRALETERMICE-BERETTA.RO

 

Modalitati de plata

Plata prin transfer bancar, plata in avans pe baza facturi proforme.

Plata online cu cardul pe baza facturi.

Plata ramburs-Daca alegeti plata ramburs, costurile echipamentelor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea, in momentul in care echipamentul este livrat.

Livrare

-Livrarea echipamentelor se face prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea prin telefon a comenzii-plati. Livrarea echipamentelor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei.

Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, echipa AZL.ro va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda.

RETURNAREA ECHIPAMENTELOR

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@centraletermice-beretta.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 2 zile lucratoare de la primirea echipamentului.
  • Cheltuielile directe de returnare echipament (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Echipamentul  nu prezinta urme de utilizare.
  • Echipamentul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau echipamentului.

Cheltuielile privind returnarea echipamentelor vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grijal, echipamentul astfel incat  sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar CENTRALE TERMICE BERETTA va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea echipamentului returnat se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite echipamentele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.